flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальний семінар для керівників апаратів місцевих загальних судів Івано-Франківської області.

07 листопада 2012, 10:00

06 листопада 2012 року територіальне управління провело навчальний семінар для керівників апаратів місцевих загальних судів Івано-Франківської області. В семінарі прийняв участь керівник апарату Болехівського міського суду Івано-Франківської області.

План семінару 

 

1.     Обговорення спільного наказу Генеральної Прокуратури України та ДСА України від 27 вересня № 91/114 «Про затвердження Порядку надсилання інформації про осіб у кримінальних провадженнях та електронних копій судових рішень щодо осіб, які вчинили кримінальні правопорушення».

Доповідач: заступник начальника територіального управління – Андрієчко І.М.;

 

 

2.     Обговорення Інструкції «Про порядок конвоювання та тримання в судах обвинувачених (підсудних), засуджених, за вимогою судів».

Доповідач: завідувач сектору матеріально-технічного та господарського забезпечення, організації діяльності служби судових розпорядників – Сушко В.М.;

 

3.     Обговорення Наказу ДСА України від 25 вересня 2012 року № 109 «Про внесення змін до Наказу ДСА України 27.06.2006 № 68 «Про затвердження Інструкції з діловодства в місцевому загальному суді».

Доповідач: завідувач сектору організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики та інформаційних технологій – Подольська М.Ю.

 

4.     Обговорення Наказу ДСА України від 25 вересня 2012 року № 111 «Про внесення змін до Інструкції з діловодства в апеляційному загальному суді, Інструкції з діловодства в місцевому загальному суді та  Інструкції з діловодства в апеляційних та місцевих адміністративних судах».

Доповідач: завідувач сектору організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики та інформаційних технологій – Подольська М.Ю.

 

5.     Різне.