flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистості з нагоди професійного свята Дня працівників суду

15 грудня 2020, 12:59

Сьогодні, 15 грудня 2020 року в Болехівському міському суді відбулися урочистості з нагоди професійного свята - Дня працівників суду.

Щирими та теплими словами з нагоди професійного свята присутніх привітала голова суду О.С. Головенко, побажала добра, миру, професійних перемог і нових досягнень та проінформувала про напрацювання, які досягнуто спільною працею всього колективу суду.

Після привітальних слів відзначено кращих працівників апарату суду, а саме:

  • За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю  Почесною грамотою Ради суддів України нагороджено Петрів Іванну Дмитрівну.
  • За сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, активну участь у зміцненні стану організаційного забезпечення діяльності судів та з нагоди Дня працівників суду нагороджено Грамотою Державної судової адміністрації України Прокопишин Людмилу Степанівну.
  • За високий професіоналізм, сумлінну працю, зразкове виконання службових обов'язків та з нагоди професійного свята Дня працівників суду нагороджено Грамотою Івано- Франківської обласної державної адміністраціїї  та Івано-Франківської обласної ради Латик Вікторію Євгенівну, Левандовського Миколу Володимировича та Барабаш Вікторію Миронівну.