flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей в Болехівському міському суді Івано-Франківської області

06 грудня 2017, 11:41

День відкритих дверей в Болехівському міському суді Івано-Франківської області

 

Вже стало традицією в Болехівському міському суді проведення Дня відкритих дверей для учнів навчальних закладів Болехівської міської ради. Такі заходи проводяться періодично з метою набуття необхідних знань про діяльність та організацію роботи місцевого суду, підвищення рівня поінформованості про право кожного громадянина на звернення до суду, підвищення рівня правової культури і правової освіти молоді, а також для досягнення мети в обранні улюбленої професії.

Так, 05 грудня 2017 року, в рамках Всеукраїнського тижня права ліцейний клас Прикарпатського лісогосподарського коледжу спільно з керівником підрозділу сприяння працевлаштування випускників Гірняк Т.В. взяли участь у вказаному заході.

Зустріч проходила з головою суду Поляницею М. М., який провів ліцеїстів до залу судового засідання та роз’яснив порядок розгляду справ у суді, наголосив,  про що слід пам’ятати під час перебування в суді,  як поводити себе  під час слухання справи, а також ознайомив з історією суду.

Одночасно пояснив, що розгляд справ є гласним та відкритим і запропонував бути присутніми під час розгляду цивільної справи та кримінального провадження.

Після закінчення судових засідань голова суду провів лекцію щодо юридичної відповідальності неповнолітніх.

День відкритих дверей залишив у всіх учасників заходу позитивні враження.