flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВККСУ ОПРИЛЮДНИЛА ПЕРЕЛІК КАНДИДАТІВ, ДОПУЩЕНИХ ДО КОНКУРСУ У МІСЦЕВІ СУДИ

17 жовтня 2017, 10:35
 
Вища кваліфікаційна комісія суддів України оприлюднила переліки кандидатів, яких допустили до добору у конкурсі на посаду судді місцевого суду.

 Зі списком осіб, допущених до участі у доборі без складення відбіркового іспиту та проходження спеціальної підготовки, можна ознайомитися за цим посиланням. Загалом у цьому списку 402 особи.

 Зі списком осіб, допущених до участі у доборі та складенні відбіркового іспиту, можна ознайомитися за цим посиланням. У цей перелік потрапили 4537 кандидатів.

 Зазначимо, складання анонімних тестувань для перевірки рівня загальних теоретичних знань у сфері права та рівня володіння державною мовою у межах відбіркового іспиту відбудеться 31 жовтня 2017 року у приміщенні Міжнародного виставкового центру  (місто Київ, Броварський проспект, 15). Участь у тестуваннях осіб, допущених до участі у доборі та складенні відбіркового іспиту, є обов’язковою.

 Нагадаємо, Секретар Вищої кваліфікаційної комісії суддів Станіслав Щотка повідомив, що останнім часом з’явилася неправдива інформація щодо розповсюдження, нібито, відповідей на тестові питання відбіркового іспиту конкурсу до місцевих судів.