flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про наявність вакантної посади в апараті Болехівського міського суду

18 жовтня 2023, 10:40

Болехівський міський суд Івано-Франківської області запрошує на посаду державної служби категорії «В» - консультанта суду.

 Відповідно частини п’ятої статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» у період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби керівником апарату суду БЕЗ КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

Згідно з абзацом другим частини сьомої зазначеної вище статті після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби оголошується конкурс. Граничний строк перебування особи на такій посаді становить 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

За більш детальною інформацією можна звернутись до керівника апарату Болехівського міського суду Івано-Франківської області – Прокопишин Людмили Степанівни за адресою:  м. Болехів, вул. Коновальця, 34а, чи за телефоном: (03437) 3-46-21.